Weten wat je écht wil? Vraag het NIET aan je innerlijke criticus.  

 

G

Luister naar onze gratis audio en:  

N

Herken de bron van je (zelf)twijfel en maak keuzes die echt bij jou passen, zowel in je werk als privéleven

N

Weet hoe je vrijer & effectiever kunt leven en functioneren, losser van de stem van jouw criticus

N

Laat je inspireren hoe je zelf het stuur en de regie kan pakken en jouw criticus in de bijrijdersstoel kan zetten.

N

Inclusief praktische worksheet

N

Luister hieronder alvast een klein stukje 👇

Als je níet wilt weten wat jouw diepste drijfveer is, luister dan naar je Innerlijke Criticus (IC)

 

Wees gewoon jezelf!” Dat is makkelijker gezegd dan gedaan. Herken je dat? Deze goedbedoelde boodschap kan voer zijn voor je innerlijke criticus. ‘doe het nou maar gewoon’ ‘Stel je niet zo aan’ enzovoort.

Of als je onrust, gejaagdheid in je lichaam ervaart (zowel op je werk als privé) en je hoofd de ene na de andere gedachte produceert, dan zou het zo maar kunnen dat ook hier jouw criticus de scepter zwaait

Aan de wortels van dit soort angsten/ongemakkelijkheid speelt de innerlijke criticus een grote rol. Die vervelende stem die fluistert: ‘iedereen zal je beoordelen.’ Kijk nou eens hoe ontspannen en goed die ander dat doet.. Jij zal zo nooit… 

Zomaar wat zinnen, en misschien heb jij wel hele andere gedachtes van je IC in je hoofd. 

De eerste belangrijke stap om je authentieker te voelen, wie jij echt bent is jouw criticus te herkennen en te temmen. In deze audio nemen we je daar laagdrempelig in mee. En met de praktische worksheet die erbij zit, kun je meteen aan de slag

Waarom deze audio vanuit levender?

Laten we, Bettina & Karin, maar meteen bekennen dat wij allebei al meer dan 20 jaar bekend zijn met het fenomeen: innerlijke criticus in onszelf. En dat we, zowel privé als professioneel ongelofelijk veel meters hebben gemaakt in het onderzoeken en ons losser maken van onze eigen innerlijke criticus. 

Al onze opgedane kennis en kunde, blunders, missers etc. willen we graag delen met jou, zodat jij er wat aan hebt. Lang niet alles komt nu aan bod natuurlijk, wel een super waardevol stukje wat jou net weer wat verder kan brengen of kan inspireren. Misschien is het geen onbekende materie voor je… En toch; Wil je graag weten wat maakt dat wij dit onderwerp zo boeiend en ook zo ongelofelijk belangrijk blijven vinden? Je hoort het in de gratis audio

 

Levender Eerste Hulp Bij Angst

levender gecertificeerde professionals  

Bettina Sari, big geregistreerd psycholoog en senior trainer persoonlijke ontwikkeling

Karin Tibben, gecertificeerd noloc coach en senior trainer persoonlijke ontwikkeling 

N

>2000 cliënten begeleidt & gecoacht in groepen en individueel

N

Samen >40 jaar ervaring als gecertificeerde professionals 

N

online trainingen ontwikkeld  (250+ deelnemers) 

N

Eerste Hulp Bij Angst e-book geschreven

N

Meer dan 300 downloads

Ervaringen

Margreet

Ik heb de begeleiding van Karin en Bettina als magisch ervaren. Ze deden er persoonlijk echt alles aan om het voor mij zo goed mogelijk te laten zijn. Karin en Bettina hebben ook het lef om zaken in beweging te zetten door eerlijk en duidelijk te zijn.

Dus, wat een mooi, liefdevol en krachtig duo dat elkaar geweldig aanvult in ervaring en competenties. Een mooie mix ook van concreet en spiritueel zijn. Iets wat de wereld van vandaag nodig heeft!

Jan Pieter

Bettina en Karin zijn betrokken en schuwen moeilijke of gevoelige boodschappen niet, daarbij blijven ze zeer zorgvuldig. En dat doen ze ook nog met gevoel voor humor! Het gaf mij de ruimte om mij kwetsbaar op te stellen en te werken aan mijn eigen ontwikkeling.  Ik kan hen als begeleider bij persoonlijke ontwikkeling warm aanbevelen!

Franka

Karin & Bettina weten goed waar ze mee bezig zijn. De aanpak en samenwerking tussen Karin & Bettina heb ik als zeer prettig ervaren. Ze vullen elkaar goed aan, zijn flexibel in de samenwerking en voelen zich beide verantwoordelijk voor het eindresultaat. Daarnaast heb ik persoonlijk ervaren dat ze goed luisteren en kijken naar wat er individueel nodig is.

Anco

De 2 op 1 coaching, die ik volgde bij Bettina en Karin is een down to earth, met de voeten op de grond en tegelijkertijd diepgaand traject in een ongedwongen en ontspannen sfeer. Dit gekoppeld aan hun oprechte interesse en het onbevooroordeeld luisteren zonder dat ze afbreuk doen aan hun professionele distantie. Met deze ingrediënten zenden zij als het ware een toegangscode rond waarmee de deur in mijn hoofd/brein en hart werd geopend.