Gratis

Voor jou, van Levender

Levender-Live

met Bettina & Karin

Jezelf weer flink pushen om dingen te bereiken, er moet ook steeds zoveel.  En merken dat het niet meer lukt en je uitput. Herken je dat? Hoe dan je leven vorm te geven na de behandelingen? En zo nog veel meer vragen.

Heftige emoties transformeren in essentiele  kwaliteiten. Van ‘tanden op elkaar’ en doorzetten naar controle krijgen op je leven op een andere manier. Het kan!

Wij vinden het belangrijk ervaringen uit de praktijk met je te delen. Het kan, je vrijer en meer op je gemak voelen in contact met jezelf en met anderen. Kijk maar naar onze online programma’s.

Gratis handboek EHBA

Help! Wat moet ik toch met al die angst? Alle behandelingen zitten erop en je ervaart, soms jaren later, emoties die je kunnen overvallen. Allereerst: ‘Dat is heel normaal’ En je hoeft er niet in je eentje mee te vertoeven. Vraag nu gratis ons Eerste Hulp Bij Angst (EHBA) handboek aan.
Met uitleg over angst als emotie en praktische tips hoe hiermee om te gaan.

Gratis krachtige oefening

Vraag hier onze Eerste Hulp Bij Angst Emergency oefening aan: een korte en simpele maar zeer effectieve meditatie om te doen als je angst ervaart.