Vrouw

Zijn

in een geschonden lichaam

Herken je dit?

Wat ben je druk geweest met overleven in de fase van ziek zijn en behandelen. Dat is nu, soms zelfs al een tijdje, achter de rug. Wat nu? Het beruchte zwarte gat? Dat de periode van herstel na kanker zwaarder en eenzamer is dan de periode van behandelingen?

 

Artsen hebben geen tijd en geen flyers over hoe jij je leven kan leven, nadat de behandelingen afgerond zijn

Eindelijk kun je gaan verwerken. Verwerken klinkt als iets fijns, een pittige periode is afgerond en nu op naar de toekomst. Het lijkt iets positief en blijkt helaas vaak zwaarder te zijn dan verwacht. De fase van verwerking wordt zo vaak nog onderschat, terwijl het zelfs pittiger kan zijn dan ‘overleven’ tijdens de ziekte

De fase van verwerking na kanker klinkt als een fase met een begin en een eind. De vraag is of dat zo is. Verwarring, de onduidelijkheid die je kunt ervaren, dat is helemaal niet gek en hoe hiermee te zijn?

Wat doe je met de heftige emoties die je kunnen overvallen? Waar kun je daarmee terecht?

Je worstelt met thema’s als intimiteit en seksualiteit

Je bent al een tijd op zoek naar (na)zorg voor jezelf of je staat al een tijd op een wachtlijst

Jouw partner en jij lijken elkaar steeds meer kwijt te raken

Wat als er een plek is….

 

Waar je nu meteen terecht kunt voor nazorg.

In jouw eigen tijd en in jouw eigen vertrouwde omgeving.

Jij krijgt op deze plek de ideale combinatie van psychische begeleiding door nazorg-specialisten Bettina&Karin.

Online-modules,  en ‘face to face’ contact.

 

Het Vrouw Zijn in een geschonden lichaam programma is hét programma om te aanvaarden wat er met je en aan je gebeurd is én tegelijkertijd de switch te maken om naar volle tevredenheid je leven verder te leven. Als je je weer fijn(er) en meer zelfverzekerd wilt voelen in jouw leven en in je eigen lichaam.

7 redenen waarom jij vandaag nog wil starten

  • Je hebt nú behoefte aan psychische nazorg van specialisten zonder wachtlijst
  • Je wil vertrouwen krijgen in jouw individuele herstelproces
  • Je wil grip en regie terug op je leven
  • Je wil (weer) van intimiteit en seksualiteit kunnen genieten
  • Je wil in jouw eigen tempo aan de slag en je kiest makkelijk jouw eigen moment om de online modules te volgen
  • Je wil je vrijer en comfortabeler voelen in contact met anderen
  • Je wil praktische steun en tools ontvangen hoe om te gaan met heftige emoties.

Bonussen

Een ‘Face to face’ Skype moment met Bettina & Karin tijdens het traject

Een community met live Q&A met Bettina en Karin

Nazorg – specialisten:

Bettina Sari & Karin Tibben

Bij Levender geloven we niet in het voorbij gaan aan rouw, verlies en heftige emoties. Alleen maar positief denken en hupsakee door met alles daar doen wij niet aan, omdat dit niet duurzaam werkt.

Daarom hebben we voor iedereen die net als wij niet gelooft in het wegduwen of bypassen van emoties het programma: Vrouw zijn in een geschonden lichaam ontwikkeld: De unieke formule voor vrouwen die verlangen naar een vitaal en rijker leven na kanker.

Vrouw Zijn in een geschonden lichaam

Wat ga je ontdekken en ervaren?

Verlang jij naar een vitaal en rijker leven na kanker?  Iedere week ontvang jij een nieuwe module met begeleiding van Bettina & Karin inclusief werkboek en praktische handvatten voor meer regie, grip en levenslust.

Module 1: Het Hoofd

Je ziekte proces heeft invloed op je gedachtes over jezelf en de wereld om je heen. Je leert hoe je middels nieuwsgierigheid jouw eigen brein kan boetseren. Hiermee ga je je vrijer voelen. Ook krijg je een gemakkelijke en effectieve tool om grip te krijgen op gepieker.

Module 2: Het Hart

Durf je nog te leven en te verlangen, nadat kanker bij je heeft aangeklopt?  Je krijgt een verdieping op de praktische tool die je in module 1 geleerd hebt. Dit transformeert jouw emoties en gevoelens in essentiële kwaliteiten. Lef, levenslust, kalmte en weten wat je echt wil.

Module 3: De Buik

Van hoofd, hart naar het in de wereld zetten van jezelf na alles wat je hebt meegemaakt. De buik, het thuis van de levenslust. Waar gaat het mij écht om en welke concrete stappen horen daarbij.  Je maakt hier een start met het onderzoeken van jouw intimiteit en seksualiteit.

Module 4: Het lichaam & Zelfbeeld

Compassie, aanvaarding voor alle schending van jouw lichaam. Zichtbaar en onzichtbaar, ontstaan door chemo’s, bestralingen, operatie(s). Je leert hoe je op een prettige manier om kunt gaan met vermoeidheid.

Module 5: Identiteit en Zelfbeeld

De behandelingen zitten erop en worden wie je was, kan niet meer.  Jezelf opnieuw uitvinden in de rollen die je inneemt in jouw leven. In deze module krijg je praktische handvatten om te onderzoeken, wie jij nu bent.

Module 6: Intimiteit en Seksualiteit

Of je nu wel of niet een partner hebt, het beleven van jouw seksualiteit is veranderd na kanker. In deze module onderzoek je de veranderingen vanuit een liefdevolle positie en ga je op ontdekkingstocht naar seksuele energie die losstaat van alle beschadigingen.

Aanvullende partnermodule 1:

Binnenkort verkrijgbaar!

Aanvullende partnermodule 2:

Binnenkort verkrijgbaar!

Aanvullende partnermodule 3:

Binnenkort verkrijgbaar!

Veelgestelde vragen

Kan ik ook in termijnen betalen?

Als je dit wil neem dan via mail even contact met ons op.

Ik heb geen kanker gehad, kan ik alsnog meedoen?

We begrijpen dat het programma je aanspreekt, de modules sluiten aan op thema’s en situaties van vrouwen die met kanker te maken hebben gehad. 

Ik heb behoefte aan nazorg, maar werkt dat wel online?

Jazeker dat werkt heel goed zelfs. Diverse (wetenschappelijke) onderzoeken tonen dit ook aan. Google er maar eens op, er is veel informatie over het succes van online begeleiding te vinden. En natuurlijk kom je er maar op 1 manier achter of het ook voor jou werkt en dat is door het zelf te gaan doen en ervaren. 

Ik heb helemaal geen verstand van computers en online enzo, kan ik het dan wel volgen?

Dat kun je zeker! Het programma is heel eenvoudig te volgen. Het is een kwestie van klikken op linkjes die je krijgt toegestuurd. Dat moet helemaal goed komen. En we zijn natuurlijk bereikbaar voor vragen. 

Hoelang heb ik toegang tot het programma?

Het gekochte programma is en blijft van jou. 

Wordt het vergoed door de zorgverzekeraar?

Dit programma wordt niet vergoed door de zorgverzekeraar. Wel zijn er veel werkgevers die hierin voor hun medewerker(s) investeren.

Wat als ik op vakantie ga of een week niet kan volgen?

Geen enkel probleem! Je kan de modules helemaal volgen in jouw eigen tijd. En je mag er zolang over doen als je wilt. Wel blijkt dat het goed werkt om je aandacht erbij te houden, zodat het programma werkelijk zijn werk kan doen.  

Ik vind het spannend om een investering te doen. Hebben jullie een tip?

Investeren is altijd spannend. Bedenk je dat je hiermee investeert in je ontwikkeling, groei en meer grip krijgt op je leven. Wij stellen onszelf altijd 3 vragen als wij overwegen een investering te doen. We denken dat ze ook waardevol zijn voor jou: 1. Wat kost het? 2. Wat levert het op? 3. Wat kost het me als ik doorga zoals ik nu bezig ben? 

Ik twijfel of dit programma wat voor me is?

Plan een korte vrijblijvende intake met ons, als je twijfelt. Dan kijken we samen of het nu passend voor jou is. Inplannen kan via de website.   

Voor wie is dit programma Vrouw Zijn in een geschonden lichaam niet geschikt?

Als je niet in bent voor zelfonderzoek en persoonlijke ontwikkeling. 

Als je uitsluitend face to face begeleiding wilt. 

Als je ernstige depressieve klachten ervaart.  

Ook is het belangrijk om altijd met je huisarts te overleggen als je psychische klachten ervaart. 

Investering

Ik wil een vrijblijvende intake

Plan hier je gesprek van 20 minuten als je geinteresseerd bent in ons programma en nog vragen hebt.